Première Gijs Nillessen

14 oktober 2010 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Gijs Nillessen is cabaretier en stand-up comedian. Sinds 2006 is hij één van de comedians bij De Hyena’s. In 2007 wint hij het Griffioen Festival in Amsterdam en staat hij in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. En in oktober 2010 gaat het nieuwe programma van Gijs Nillessen ‘Voor de zekerheid’ in première in Het Oude Raadhuis. Gijs Nillessen staat op donderdag 21 oktober om 20.30 uur in Het Oude Raadhuis.

In het programma ‘Voor de zekerheid’ neemt Gijs Nillessen zijn publiek in een razend tempo mee in zijn verhalen. Direct, actueel en intelligent. Teletekstpagina 101, NU.nl en je hartslag. ‘Voor de zekerheid’ gaat over controle. Een programma over de auditiegeneratie, zelfkritiek en de ongemakken van een bijna-dood-ervaring.

Nillessen praat veel en graag en dus is ‘Voor de zekerheid’ een programma voor mensen met snelle oren.

Het Leids Cabaret Festival over Nillessen: “Gijs weet regelmatig te verrassen met zorgvuldig opgebouwde verhalen vol woordspelingen en kritische grappen.” Het Parool over (een try-out van) ‘Voor de zekerheid’: “Gevuld met een gezonde dosis zelfspot typeert Nillessen zijn generatie. (…) Nillessen schakelt soepel tussen zijn verhalen en actualiteit.” Kaarten zijn verkrijgbaar via Schouwburg De Meerse.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie