Michaël en de draak in het Dorpshuis

28 oktober 2010 om 00:00 Cultuur

LISSERBROEK - Podium Kris Kras van MeerWaarde presenteert zaterdag 13 november de voorstelling “Michaël en de draak” door Poppentheater Jacobus Wieman voor kinderen van 4-10 jaar in dorpshuis De Meerkoet in Lisserbroek.

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten à 4 euro kunnen worden gereserveerd op werkdagen na 13 uur bij MeerWaarde, (023) 569 88 88. Kaartverkoop aan de zaal, mits niet uitverkocht, vanaf 13.45.

Michaël is een muis van papier die uit een affiche tot leven komt. Al snel blijkt hij het buitenbeentje in de familie. Maar hij weigert als een angstmuis door het leven te gaan.

Hij is toch niet voor niets genoemd naar een drakendoder uit een boek? Dus wil hij monsters zien, echte monsters. Hij gaat op reis door de lucht, onder de aarde en in het water, op zoek naar het gevaar. Maar als hij een draak wil zien dan moet hij in de wereld van de boeken zien te komen. En het vuur trotseren. Bang zijn of niet bang zijn, dat is de vraag.

Een verhaal over de moed van een kleine muis. Koos Wieman gebruikt verschillende technieken om zijn prachtige papieren dieren te manipuleren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie