Snoepjesfeest mag doorgaan, mag twitteren dat ook?

11 november 2010 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Na de ‘nacht van de nacht’ en nog vóór de nacht van sinterklaas, maar weer wel op de nacht van carnaval is het vanavond Sinte Sinte Maarten, de koeien hebben staarten en ...doe hier maar een snoepje (en voor wie gezond wil doen een mandarijn) in. En volgens de stemmers op de digitale poll mag dat zo blijven. Al is er geen overduidelijke meerderheid met 45 procent van de stemmen voor en 55 procent van de stemmen tegen de stelling ‘ik doe niet (meer) mee met het snoepjesfeest Sinte Maarten’. Er kan dus met een gerust hart gelopen worden.

Voor twitteren is dat nog maar de vraag. Want een raadslid dat tijdens de begrotingsraad een tweetje (de naam voor zo’n kort berichtje) stuurt, werd door de voorzitter flink op de vingers getikt. Nu had dat wellicht meer met de inhoud van de tweet te maken, maar toch.

Twitteren - kan dat? En twitteren: kan dat altijd en overal? Die vraag geldt overigens niet alleen voor twitteren, maar ook voor sms-en en de mobiele ‘terreur’ want waar je ook gaat of staat: je bent bereikbaar, verstuurt berichten en praat wat af waar iedereen bij staat. Zelfs in de meest ‘dure’ gezelschappen zie je het merendeel van de bezoekers met een mobiel staan.

Daarom deze stelling: je mag alleen sms-en en twitteren zodra je alleen bent (dus niet in gezelschap). Wat vindt u? Laat het weten via een reactie op dit bericht en/of een stem op de poll op www.hoofddorpsecourant.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie