Bijna 500 sint-cadeautjes

2 december 2010 om 00:00 Nieuws

De Sinterklaasactie van JCI Haarlemmermeer en Humanitas werd op koopzondag 28 november gehouden. “Het publiek heeft zich deze dag van haar beste kant laten zien. Het was echt heel speciaal om mee te maken. Sommige mensen kwamen met een tas vol cadeautjes, maar ook kinderen met iets heel leuks, gekocht van hun eigen zakgeld.” Aan het einde van de feestelijke dag hadden de vrijwilligers van JCI en Humanitas maar liefst 24 sinterklaaszakken met bijna 500 cadeautjes gevuld.

HOOFDDORP - De speelgoedinzamelactie van JCI Haarlemmermeer, een groep van 25 ondernemende leden, heeft bijna 500 sinterklaascadeautjes opgeleverd. De cadeautjes, geschonken door bezoekers van het winkelcentrum Hoofddorp, gaan naar gezinnen die zelf geen cadeautjes kunnen kopen voor 5 december. De organisatoren spreken bij monde van Geesje Reitsma-van Riel dan ook van een groot succes.

De ingezamelde cadeaus worden vóór Sinterklaas door vrijwilligers van Humanitas bij de gezinnen bezorgd.

Enkele dagen daarvoor, op woensdag 24 november, hield de JCI Haarlemmermeer ook al een ‘sociaal evenement’, ditmaal voor Hospice Bardo. Daarbij werd tevens de palliatieve zorg onder de aandacht van een breder publiek gebracht. In totaal werd door JCI Haarlemmermeer op Landgoed De Olmenhorst een bedrag 3.250 euro bijeengebracht. De realisatie van de nieuwe locatie van Hospice Bardo op het voormalige Jansoniusterrein op de hoek Hoofdweg - Ter Veenlaan komt hiermee weer een stukje dichterbij. Als dank kreeg JCI Haarlemmermeer de ‘Bardo beer van verdienste’.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie