Tal van nieuwjaarsrecepties in Haarlemmermeer

6 januari 2011 om 00:00 Nieuws

De nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Haarlemmerliede en Spaarnwoude vindt overigens al plaats op donderdag 6 januari. De bijeenkomst begint om 20 uur in het gemeentehuis aan de Haarlemmerstraatweg 51 te Halfweg.

HAARLEMMERMEER - De eerste weken van het nieuwe jaar staan vooral in het teken van nieuwjaarsrecepties en elkaar het beste wensen. In Haarlemmermeer kan dat op diverse locaties. De datum van 8 januari blijkt hierbij bijzonder populair.

Bewoners van de wijk Graan voor Visch kunnen elkaar de beste wensen toedichten tijdens een nieuwjaarsreceptie op 8 januari tussen 15 en 16 uur in de Nieuwe Silo.

Het bestuur van de wijkraad Hoofddorp-Oost houdt op 8 januari haar nieuwjaarsreceptie in Restaurant en Partycentrum ‘De Wissel’ in de Fanny Blankers Koenhal aan het Arnolduspad. De receptie is van 16 tot 18 uur.

Dorpsraad de Nieuwe Meer houdt haar nieuwjaarsreceptie op 8 januari vanaf 19.30 uur in Rehobot.

De lokale politieke partij HAP houdt komende maandag 10 januari haar traditionele nieuwjaarsreceptie in sportcafé De Wissel in de Fanny Blankers Koenhal in het Arnolduspark in Hoofddorp. De receptie is van 19 tot 22 uur.

De VVD Haarlemmermeer houdt op woensdag 19 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. De lokale politieke partij doet dat in Restaurant De Brave Hendrik aan de Lisserdijk 275 in Lisserbroek. De receptie begint om 20 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie