Première van De voorstelling ‘Superlatief’ in De Meerse

6 januari 2011 om 00:00 Cultuur

Hun voorstellingen gaan verder dan doorsnee cabaret: rondom een actueel thema ontvouwt zich een meeslepend verhaal vol sterke grappen en mooie liedjes. Donderdag 6 en vrijdag 7 januari om 20.30 uur te zien in de Nieuwe Zaal in Schouwburg De Meerse. Vrijdag 7 januari gaat de voorstelling in De Meerse in première.

HOOFDDORP - Het komische duo Van der Laan & Woe, voorheen Geen Familie, weet met hun humor, acteertalent en enorme muzikaliteit elke zaal in te pakken.

Alles moet sneller, harder en meer, dus na twee bejubelde programma’s is ‘Superlatief’ de overtreffende trap. Van der Laan & Woe zijn bekend van het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’. ‘Superlatief’ is geregisseerd door Erik van Muiswinkel, bekend van zijn samenwerking met Diederik van Vleuten en zijn bijdragen aan het televisieprogramma ‘Kopspijkers’.

Niels van der Laan en Jeroen Woe hebben elkaar ontmoet op de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Met hun afstudeervoorstelling wonnen ze in 2004, op het Theater aan Zee-festival in Oostende, de Toneelprijs voor de meest veelbelovende jonge makers. Het jaar daarna won het duo de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Na hun eerste voorstelling ‘Ctrl+Alt+Del’ volgde ‘Help Ons’, beide voorstellingen waren te zien in Het Oude Raadhuis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie