The Voice in Nieuw-Vennep

20 januari 2011 om 00:00 Voorpagina

NIEUW-VENNEP - De leerlingen moesten er woensdagmiddag voor door de stromende regen van hun school het HVC naar de grote gymzaal van De Estafette, zo’n vierhonderd meter verderop. Maar ze hadden het er graag voor over.

Want in De Estafette startte om 14 uur een spetterend optreden van de vier finalisten van The Voice of Holland. Kim de Boer, Leonie Meijer, Pearl Jozefzoon en Ben Saunders vermaakten de ongeveer 14.00 leerlingen met hun optredens en interviews.

De leerlingen van het HVC wonnen het verrassend optreden nadat een aantal leerlingen van 3V3, in dit geval Laura Bakker, Vivian Bots, Elise Deen, Sanne de Bever, Lilly Dol, Shenai de Getrouwe en Sanne Visser een filmpje maakten om hun favoriet te steunen. Die haalde het echter niet naar de laatste vier.

Het filmpje echter, geplaatst op de website van The Voice of Holland, werd wel een winnaar. Het dak kon er daarom af bij De Estafette en niet die van de aula van het HVC. Die bleek te klein om alle fans van The Voice genoeg ruimte te bieden, vandaar dat in overleg met SportPlaza besloten werd uit te wijken naar De Estafette.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie