Strafexpeditie SV Hoofddorp bij DCG mondt uit in dikke 0-6 winst

27 januari 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - “Er leefde bij ons wel een revanchegevoel omdat we in de eerste thuiswedstrijd heel ongelukkig van DCG hebben verloren”, leidde Stefan Teeken zijn verslag in. “We hebben een mindere serie wedstrijden achter de rug waarin we geen overwinningen boekten, dus deze overwinning is heel erg prettig. Het begon nog moeizaam omdat twee jongens te laat waren. Dus moest ik op het laatste moment de basisopstelling veranderen. Voor rust kwamen we op 0-2 door doelpunten van Patrick Tol na een opnieuw voor het doel gebrachte afgeslagen vrije trap. Voorheen wilden we nog wel eens gaan breien, ik heb erop gehamerd die bal er gewoon weer in te slingeren. Mooi dat zoiets dan succes oplevert. De 0-2 was van Wesley Kamerbeek. In de rust heb ik gezegd dat het zaak was ook weer scherp aan de tweede helft te beginnen en de wedstrijd definitief te beslissen. Jelmer de Winter maakte al snel de 0-3 en Ibrahim Akkabi scoorde 0-4. Martijn Tjon A Njoek pikte eindelijk ook weer zijn goaltje mee en Ibrahim Akkabi scoorde 0-6. DCG, dat goed stond in de tweede periode, leverde na rust weinig tegenstand meer. Deze overwinning geeft weer extra vertrouwen voor volgende week tegen De Bilt.”