Stand-Up Comedy van de Comedytrain

3 maart 2011 om 00:00 Cultuur

Via kleine cafés en kleine zaaltjes verwierf Comedytrain in rap tempo de naam en faam die het inmiddels in heel Nederland heeft. Comedytrain bracht dé grote namen voort die het Nederlandse theaterlandschap kleur gaven. Comedytrain telt inmiddels meer dan 40 comedians en in deze theatertour zal meer dan ooit het bijzondere verhaal van Comedytrain centraal staan. Verteld door oudgedienden en nieuwe talenten en in de vorm die ons lief is: Stand-Up Comedy. Bij het programma in De Meerse zullen in ieder geval Dolf Jansen en Jan Jaap van der Wal optreden! De ‘Jubileumtour 20 jaar Comedytrain’ is op woensdag 16 maart om 20:15 uur te zien in de Grote Zaal in Schouwburg De Meerse.

HOOFDDORP - 1990: Weet u nog? De economie begon aan een opwaartse spiraal. De politieke situatie in Nederland was stabiel, je kon op de televisie nog wel eens naar een intelligent programma kijken. Maar toch: er miste iets. Daar was Comedytrain…

Kaarten voor ‘Jubileumtour 20 jaar Comedytrain’ zijn verkrijgbaar via de kassa van Schouwburg De Meerse, (023) 556 37 07, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie