Dames voor na Vieren in De Meerse

10 maart 2011 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Komt dat zien! Komt dat zien! In de voorstelling ‘Koude Kermis’ van Dames voor na Vieren stap je in een wereld vol grilligheid, absurditeit en humor. Met hun unieke kijk op de dagelijkse dingen en het kleinmenselijk leed trekken zij hun publiek mee in een kermis waarin je even vergeet dat je bestaat: prachtige zang, mime, live-muziek, slapstick afgewisseld met tragikomische sketches.

Je bent getuige van een compleet eigen stijl en van een energie die je op het puntje van je stoel doet zitten. Kortom; Dames voor na Vieren is een ervaring! Met livemuziek met o.a. Koen-Willem Toering. Anne van Rijn (32) en Hanneke Drenth (29) wonnen in 2004 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en waren in 2007 genomineerd voor de VSCD Neerlands Hoop Prijs (de prijs voor de veelbelovende theatermaker(s) die het grootste toekomstperspectief heeft/hebben). Dames voor na Vieren staat met de voorstelling ‘Koude Kermis’ op zaterdag 26 maart om 20.15 uur in de Grote Zaal in Schouwburg De Meerse. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Trouw: “Dat spelen, dat kunnen de Dames. Ze laten, net als in eerdere voorstellingen, een bonte parade aan personages zien, van sneue goochelaars tot een opera-diva en van een oververhitte moeder tot piepjonge meiden in een dreunende disco.”

Kaarten voor Dames voor na Vieren verkrijgbaar via de kassa van Schouwburg De Meerse, (023) 556 3707, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie