Veel belangstelling voor Koopplein actie met HoofddorpPas en HealthCity

24 maart 2011 om 00:00 Nieuws

Op Koopplein kunnen particulieren gratis advertenties plaatsen met als grootste voordeel dat bezoekers van Koopplein koopjes uit de directe omgeving zien. Wie een bepaald artikel niet in Haarlemmermeer kan vinden, kan altijd nog verder zoeken op Koopplein Nederland.

HOOFDDORP - Maar liefst 18 prijswinnaars en inwoners uit de Haarlemmermeer vielen de afgelopen week in de prijzen. Zij waren winnaar van een consumentenactie die door Koopplein in samenwerking met HealthCity en HoofddorpPas werd georganiseerd. De prijzen zijn uitgereikt bij de All Inclusive vestiging van HealthCity in Toolenburg te Hoofddorp.

Koopplein is in 2009 in Haarlemmermeer gestart en wordt in Haarlemmermeer steeds meer een begrip. Op Koopplein staan bij de particuliere advertenties ook banners van bedrijven uit Haarlemmermeer. Wie dus bijvoorbeeld op zoek is naar een tweede hands fiets zoekt, kan meteen op de banner van Brandt de Fietsgigant klikken en daar verder shoppen.

Initiatiefnemer Jan Bastiaansen van Koopplein Haarlemmermeer organiseert ook aantrekkelijke consumentenacties waarbij deelnemers diverse prijzen kunnen verdienen die door de deelnemende bedrijven ter beschikking worden gesteld. Zo werden zaterdag 19 maart tien HoofddorpPassen door Co Erkemeij van HoofddorpPas, vijf maandabonnementen en drie dagpassen door Chris van der Zwet van HealthCity aan de winnaars overhandigd.

De HoofddorpPas is een kortingspas waarmee klanten profiteren van vele kortingen bij meer dan 180 deelnemende bedrijven zoals bij HealthCity een korting van € 99,- op een lidmaatschap. De aanschaf van de HoofddorpPas kost slechts € 25,-, dat betekent dus dat de pas snel terug verdiend is, aldus Jan Bastiaansen. Bij de All Inclusive club van HealthCity Toolenburg kan men met één clublidmaatschap fitnessen, groepslessen volgen én gratis gebruik maken van faciliteiten zoals zonnebank, sauna, kinderopvang en drankjes in de lounge.

“Het is dus verstandig”, aldus Jan Bastiaansen, “om de website van Koopplein Haarlemmermeer goed in de gaten want deze krijgt steeds meer een Haarlemmermeers tintje en daarnaast start in april wederom een actie waarbij deelnemers een HoofddorpPas kunnen winnen. Op de website van de HoofddorpPas kan men zien bij welke bedrijven men korting krijgt waaronder ook HealthCity met maar liefst vier vestigingen in Haarlemmermeer.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie