Nieuw bij Dansschool van Altena: Dancing Kids Casting

21 april 2011 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Dansschool van Altena is naast een dansschool nu ook een castingbureau. Kinderen vanaf 3 jaar, die dansen bij Van Altena, kunnen zich opgeven voor het castingbureau. Voor de inschrijving zijn wel professionele castingfoto’s nodig, deze worden gemaakt door fotobureau Xi-fotografie.

“We werden steeds vaker gevraagd voor opdrachten voor allerlei shows en films,” laat Wendy van dansschool Van Altena weten. “Dat geeft elke keer een hoop werk. Je moet uitzoeken welke kinderen waar aan mee willen doen, zijn ze geschikt, enz. Toen kwamen we op het idee om een eigen castingbureau te beginnen. Dat scheelt een hoop werk. Tegen een kleine vergoeding kunnen de kinderen zich inschrijven en worden er professionele foto’s gemaakt. Het grote voordeel is dat we nu alles digitaal hebben. Zodra er dan verzoeken binnenkomen, kunnen we samen met het bureau kijken welke kinderen aan hun wensen voldoen.”

Inmiddels hebben zich al 120 kinderen aangemeld. Dat heeft geleid tot 60 kleine rolletjes in films, maar ook 14 grotere rollen en zelfs een hoofdrol voor Rachel Verdel als Foeksia de Miniheks. Meer info op www.marcellavanaltena.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie