Sporten in de meivakantie

28 april 2011 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Sportservice Haarlemmermeer organiseert ook voor de komende meivakantie tal van sportieve activiteiten voor de jeugd. Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei komt de sportkaravaan langs verschillende sportveldjes in Haarlemmermeer om kinderen te laten sporten en bewegen. Op vrijdag 6 mei is er een grote sportdag op het Arnolduspark in Hoofddorp waar iedereen diverse sporten kan uitproberen.

De sportkaravaan is elke dag van 14.30 uur tot 17 uur op een sportveldje aanwezig in de wijken waar normaal de sportinstuiven plaatsvinden (Overbos, Linquenda, Sandestein en Getsewoud). Tijdens die tweeënhalf uur kunnen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar gratis meedoen. De lesgevers zorgen voor sport- en spelmateriaal voor o.a. tafeltennis, tennis en speedminton. Speedminton is een nieuwe vorm van badminton, maar gaat veel sneller.

De sportkaravaan komt niet in Graan voor Visch en Bornholm, maar er vinden wel activiteiten plaats. In Graan voor Visch gaan de sportinstuiven en het zaalvoetbal op de gewone dagen en tijden door. In de wijk Bornholm is op vrijdag 6 mei een grote sport- en spelinstuif van 15 tot 17 uur op het grasveld bij de scholen. Kinderen uit Rijsenhout kunnen inschrijven voor een basketbalclinic die twee combinatiefunctionarissen geven op dinsdag 3 mei. Er is één clinic voor groep 5 en 6 en één clinic voor groep 7 en 8. Meer informatie, ook over voorinschrijven: www.sportservicehaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie