Politie op zoek naar fietsendieven

2 mei 2011 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - De politie kreeg zondagavond even na 18.00 uur een melding dat er zojuist een fiets was weggenomen uit een tuin aan de Roerdompstraat. Toen een bewoner op eigen onderzoek uitging, zag hij twee jongens met zijn fiets staan bij de Sloterbrug. Toen het tweetal werd aangesproken door de bewoner, zijn ze er uiteindelijk vandoor gegaan, zonder de gestolen fiets.

Eén van de verdachten is gevlucht door een sloot. De politie heeft na de melding in de omgeving gezocht naar de jongens, maar zij werden niet meer aangetroffen. Om hen alsnog aan te kunnen houden, hoopt de politie dat er getuigen zijn die hen gezien hebben. Het gaat om twee jongens tussen de 16 en 18 jaar oud, waarvan er eentje met een normaal slank postuur, blanke huidskleur en een pokdalig gezicht. De andere jongen heeft een lichtgetinte huidskleur en is steviger van stuk.

Mensen die iets gezien hebben of die weten wie dit zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Badhoevedorp via het telefoonnummer 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie