Jongeren uit Floriande organiseren Supa Faya

5 mei 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Eindelijk een echte fissa! Een aantal jongeren uit Floriande hebben het heft in eigen hand genomen en organiseren op zaterdag 21 mei een feest voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar. Supa Faya, de naam van het feest, wordt gehouden van 20 tot 1 uur bij Podium Duycker. Het feest komt voort uit een brainstormsessie die in het najaar van 2010 door MeerWaarde werd gehouden met jongeren uit Floriande.

Devaron Hellings en Ryan Braam uit Floriande hebben het initiatief genomen voor het feest. Bij het organiseren hebben ze hulp gekregen van Artquake en het jongerenwerk van MeerWaarde. Devaron en Ryan zijn geen onbekende, afgelopen jaar produceerden zij al een eigen videoclip. De videoclip was het resultaat van een multimedia project waarbij jongeren uit Floriande de kans kregen om zelf muziek te maken, te filmen en te monteren.

Supa Faya is een feest met dancehall, swingende R&B en vette Hiphop. Optredens van Dj’s Daycard en De Schuurman, D-Rush, The King & the Doctor. The King & the Doctor openen het feest.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie