Arie Koomen en Edo Brunner - E&A is toch voordeliger in De Meerse

5 mei 2011 om 00:00 Cultuur

Er zijn mensen die zeggen dat je niet mag klikken maar daar hebben ze maling aan. Een duo van twee mannen met meerdere tekortkomingen. De ene hard, de ander zacht, de een romantisch, de ander boers. Eentje teder en de ander ruw, samen de ultieme bevrediger... Samen zijn E&A in ieder geval voordeliger. E&A staat met een try-out van ‘Toch voordeliger’ op woensdag 18 mei om 20.30 uur in de Nieuwe Zaal in Schouwburg De Meerse.

HOOFDDORP - De Dikke en de Dunne, goed en fout, zwart en wit, rechts en links, Jansen en Janssen, Ying en Yang, Lebbis en Jansen, Bassie en Adriaan, Asterix en Obelix, Nick en Simon, (kabouter) Wesley en Yolanthe…Er is nog best plaats voor een nieuw duo! Edo en Arie! Twee voor de prijs van één in de voorstelling ‘Toch voordeliger’. Edo Brunner en Arie Koomen leerden elkaar kennen bij Tequila van BNN en meteen was er een klik.

Arie Koomen speelde samen met Silvester Zwaneveld stand-up comedy bij Comedy Explosion en werd samen met hem tweede op Cameretten in 1996. Jarenlang speelden ze als Arie en Sylvester voor volle zalen. Op tv was Arie te zien bij het improvisatieprogramma ‘De Lama’s’, het komedieprogramma ‘Tequila’ en bij ‘Doe maar normaal’. Met zijn oudejaarsvoorstelling ‘Uit!’ stond hij in 2008 voor het eerst solo in de theaters. Edo Brunner speelde als acteur in diverse (jeugd)theatergezelschappen voordat hij in 2001 samen met Ramses Graus de jury- en publieksprijs won van het Leids Cabaretfestival. Op tv was hij onder andere acteur in de serie ‘Rozengeur & Wodka Lime’, sidekick bij Paul de Leeuw en presentator bij ‘Llinke soep’. Ook speelde hij in films als ‘Dennis P’ en ‘Knetter’, waarvoor hij Gouden Kalf-nominaties ontving. In het vorige theaterseizoen speelden Arie en Edo al samen in de voetbalklucht ‘Avondje Bergkamp’ en nu staan zij als duo in de theaters. E&A: omdat in dit geval 1 + 1 net effe wat meer dan 2 is.

Kaarten voor ‘Toch voordeliger’ zijn verkrijgbaar via de kassa van Schouwburg De Meerse, (023) 55 63 707, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie