Spektakel op Fort Vijfhuizen

16 juni 2011 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Komend weekend gaat het gebeuren. Dan vindt op Kunstfort Vijfhuizen een groot feest plaats vanwege het 25-jarig bestaan van Ondernemersvereniging Vijfhuizen (OVV).

Het spektakel begint op 18 juni ‘s middags met een besloten feest voor OVV-leden en hun relaties. Daarna barst om 20 uur de ‘Geef mij maar Amsterdam Show’ los. Onder de vele artiesten die optreden is Wolter Kroes. Hij gaat het fort in vuur en vlam zetten. Het feest wordt om 24 uur afgesloten met een nachtfilm. Het avondfeest is voor iedereen toegankelijk. Kaartjes kosten 15 euro en kunnen besteld worden via www.ovvijfhuizen.nl onder het kopje Spektakel.

Zondag 19 juni wordt het feest tussen 13 en 20 uur voortgezet met een cultureel en culinair festijn. Gevraagd wordt met een vrolijke hoed naar het fort te komen. Kinderen en volwassenen kunnen er zelf een maken tijdens de workshop van de Nederlandse Hoedenvereniging die tevens topstukken uit de collectie toont. Elke zelfgemaakte hoed kan geshowd worden waarna een professionele jury tussen 15 en 16 uur de origineelste exemplaren in de diverse categorieën met fraaie prijzen beloont.

Vijfhuizen got talent. Bedoeld voor iedereen die zijn talent wil laten zien op het gebied van zang, dans, kunst en acrobatiek. Opgeven voor de workshop hoeden maken en de talentenjacht kan via ben@ovvijfhuizen.nl. Ook is er een culinaire proeverij met amuses en drankjes, optredens van artiesten, straattheater met op het kinderplein poffertjes bakken, schminken, een clown en een springkussen. De toegang is gratis.

Voor meer informatie: www.ovvijfhuizen.nl of (023) 558 1060.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie