Dansschool van Altena haalt oma’s schatten van de zolder

30 juni 2011 om 00:00 Nieuws

“Het was een geweldig happening. Onder de titel ‘Oma’s schatten op zolder’ hebben onze dansers het enthousiaste publiek vermaakt,” vertelt Eelco van de dansschool. Hij was de presentator van de show en deze avond verkleed als oud omaatje. “Uit de verkleedkist van oma kwamen allerlei creaties, variërend van oma’s rock periode tot Pippi Langkous en van heksen tot gladiatoren. Maar oma heeft ook de oorlog meegemaakt en heeft daar uiteraard een heleboel dingen van bewaard. Heftige herinneringen die zorgen voor een schitterende dans over oorlog en hoop. Maar laat oma nou ook in shows gedanst hebben. Oude shows door onze dansers in een nieuw jasje gestoken.”

Drie shows met 400 dansers in De Meerse HOOFDDORP - Dansschool Marcela van Altena heeft afgelopen weekend haar 18e theatershow opgevoerd in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. In drie uitverkochte shows lieten ruim 400 dansers zien wat zij het afgelopen jaar allemaal op dansgebied hadden geleerd.

De dansers - sommige vanaf 4 jaar - zijn er de afgelopen maanden druk mee geweest, maar hebben het publiek laten zien hoe leuk en sportief dansen kan zijn.

De regie van de dansshow was in handen van Roemjana de Haan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie