Cabaret en kleinkunst in De Meerse en Het Oude Raadhuis

21 juli 2011 om 00:00 Nieuws

Kaarten voor deze cabaret- en kleinkunstvoorstellingen zijn gedurende de zomer te bestellen via www.demeerse.com en vanaf 27 augustus ook bij de kassa aan het Raadhuisplein of via (023) 556 37 07.

Kassa’s tijdens zomerperiode beperkt open en even helemaal dicht HOOFDDORP - Voor komend seizoen (2011-2012) heeft De Meerse weer verschillende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen geprogrammeerd. Deze voorstellingen zijn zowel in de grote en kleine zaal in De Meerse te zien als in Het Oude Raadhuis.

Voor de voorstellingen van Youp van ‘t Hek en Jochem Myjer is, op verzoek van de artiesten, de helft van de beschikbare kaarten aan abonnementhouders verkocht. De andere helft gaat in de speciale losse verkoop. Op maandag 17 oktober vanaf 10 uur worden deze kaarten via internet verkocht (maximaal 2 kaarten per persoon).

Net als voorgaand seizoen zullen gevestigde namen en jong talent te zien zijn in De Meerse en Het Oude Raadhuis. Naast de bovenstaande gevestigde namen zullen ook Veldhuis en Kemper, Lebbis, Diederik van Vleuten, Javier Guzman, De Ploeg, Sara Kroos en Jörgen Raymann De Meerse aandoen. Traditiegetrouw vindt in september ‘De Herfstsonate’ plaats, waarin een voorproefje wordt gegeven van hetgeen in het nieuwe seizoen in De Meerse te zien zal zijn, met de nadruk op cabaret en kleinkunst. De Ashton Brothers zijn terug van weg geweest en zij spelen de eerste voorstellingen van het seizoen in De Meerse op 31 augustus en 1 september.

Jonge en veelbelovende cabaretiers als Jasper van Kuijk, Thijs Maas, Jan van Maanen, Nina de la Croix en Carolien Borgers zullen komend seizoen te zien zijn in Het Oude Raadhuis. Anne van Rijn, bekend van Dames voor na Vieren, speelt de sprankelende one women show ‘Conny Who?’ in Het Oude Raadhuis. De kassa van De Meerse gaat zaterdag 27 augustus om 12 uur open. Op die dag is er meteen van 12 tot 15 uur de start van de losse kaartverkoop. Hierbij worden de laatste plaatsen verkocht voor populaire voorstellingen. Een uur later start de losse kaartverkoop via de website. Vanaf maandag 29 augustus is de kassa weer normaal geopend: van maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur en zaterdag van 12 tot 15 uur. De tentoonstellingen in Het Oude Raadhuis zijn t/m zaterdag 13 augustus van woensdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur te bezoeken.

Voor meer informatie en/of reserveren, zie www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie