Vernieuwe zeepkistenrace

28 juli 2011 om 00:00 Nieuws

BURGERVEEN - Wie nog mee wil doen aan de zeepkistenrace in Burgerveen, moet er dit jaar snel bij zijn. Er zijn maar 50 startplaatsen. Het vertrouwde spektakel heeft er dit jaar wel iets heel nieuws bij: een pannenkoek eet wedstrijd.

De zeepkistenrace komt er weer aan. Alle deelnemers zijn 20 augustus welkom, ongeacht woonplaats. Let wel: er zijn maar 50 startplaatsen te vergeven. Naast prijzen voor de snelste zeepkisten worden ook prijzen voor de mooiste zeepkisten uitgereikt. Naast het parcours zijn er ook nog activiteiten voor de kinderen en livemuziek. Op de dag zelf kan vanaf 14 uur ingereden worden op het parcours.

Nieuw dit jaar bij de zeepkistenrace is een heuse pannenkoek eet wedstrijd. Inschrijven is nu al mogelijk voor de ongeveer 10 plaatsen. Wie niet kan wachten tot 10 augustus kan nog via you tube genieten van een filmpje van een eerdere zeepkistenrace en wel die uit 2009. Dat was de vijfde race, burgemeester Weterings gaf toen het startschot. Opvallend in dat jaar was het hoge aantal raadsleden dat in een zeepkist de dijk afzoefde.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie