‘Kooklessen voor mannen’ klaar voor nieuw seizoen

28 juli 2011 om 00:00 Nieuws

BEINSDORP - Na de zomerperiode gaat op 5 september een nieuwe serie van zes lessen ‘koken voor mannen’ van start. De lessen zijn bedoeld voor mannen die nog geen of weinig ervaring hebben in de keuken maar het graag willen leren.

Er wordt aandacht besteed aan het bereiden van eenvoudige maaltijden. Het koken van aardappelen, groenten en het bereiden van een stukje vlees of vis. Het maken van een saus en het koken van rijst zijn eveneens onderwerpen die aan bod komen. Er wordt tevens achtergrondinformatie gegeven. Na het koken is er gelegenheid om de maaltijd gezamenlijk te proeven. Na afloop gaan de recepten mee naar huis.

De cursusdagen zijn: 5, 19 en 26 september en 3, 10 en 17 oktober. De tijden zijn 19.15 uur tot ongeveer 21 uur. De lessen worden gehouden in het Dorpshuis het Eiland, Rietkraag 5, in Beinsdorp. De prijs voor de zes lessen bedraagt 75 euro.

Na deze beginnerscursus bestaat de mogelijkheid aan een vervolgcursus deel te nemen. Voor deze vervolgcursus kan ook apart worden ingeschreven.

Voor meer informatie en/of aanmelden: Thea Verbeek, (0252) 52 98 92.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie