Aanmelden voor Beursvloer

11 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

HAARLEMMERMEER - Wie wordt de winnaar van de Recycling.nl Award, de hoofdprijs van de Beursvloer 2011? Woensdag 12 oktober wordt dat duidelijk, in het raadhuis in Hoofddorp. Daar wordt een groot deel van de middag gehandeld in vraag en aanbod tussen instellingen, verenigingen en maatschappelijke instellingen aan de ene kant en bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen aan de andere kant. Beide groepen zoeken elkaar op, maken afspraken over werkzaamheden en dat allemaal met gesloten beurs.

Het is de zevende keer dat een dergelijke beurs wordt gehouden. En ieder jaar was het een succes. Haarlemmermeer huisvest blijkbaar een groot aantal bedrijven dat maatschappelijk betrokken wil zijn. Zo werden vorig jaar maar liefst 140 ‘matches’ gemaakt, afspraken over een zeer divers aanbod van werkzaamheden. Schilderen, een tuinhek plaatsen, een dagje rolstoel duwen, een tuin schoon maken, helpen in de keuken, een dagje helpen met computeren - het werd allemaal geregeld.

Dat ‘regelen’ gaat dit jaar in zogeheten beurshoeken en met een hoekman. De hoekman ziet er op toe dat er ook echt concrete afspraken gemaakt worden en helpt indien nodig met het invullen van een matchformulier. Vervolgens komt er een notaris aan te pas om alles netjes te bekrachtigen. Net als vorig jaar is NOS verslaggever Andy Houtkamp de spreekstalmeester die helpt partijen bij elkaar te brengen.

Er zijn zes beurshoeken voor achtereenvolgens ICT en Logistiek, Klussen en evenementen, Marketing en communicatie, Middelen, materialen en faciliteiten, Opleiding en training en Organisatie en advies.

Het bedrijf dat dit jaar de meest inspirerende en/of innovatieve match maakt, wordt aan het eind van de middag beloond met de Recycling.nl Award, de opvolger van de Meerlanden Award.

Voor meer informatie en/of inschrijven: www.beursvloerhaarlemmermeer.nl.

De Beursvloer op 12 oktober begint om 16 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie