Enjoy the Summer festival

25 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

Voor jong en oud is er wat te beleven. Vrijwilligers hebben een gevarieerd programma bedacht. Muziek, sport, fun, dans staan daarin centraal, maar er is nog veel meer. Voor kinderen is er een reuzen springkussen in de vorm van een clown en gratis schmink. Tieners kunnen zich uitleven op de zeephelling en de rodeostier of meedoen met de graffiti workshop. Er is ook een Panna Ko toernooi.

HOOFDDORP - Op zondag 28 augustus organiseert het tiener- en jongerenwerk van MeerWaarde het Enjoy the Summer festival. Het zwemstrand van de Toolenburger Plas - achter restaurant Long Island - is dit jaar de locatie van het gratis festival. Vanaf 12 uur begint het spektakel en eindigt om 23 uur.

MeerWaarde biedt in samenwerking met Artquake veelal lokaal talent de ruimte op een door Foossolutions ontworpen podium. Met optredens van o.a. Muriel & Elias (winnaars van Gig2011), No Stress, Bo, Chloe Hameleers, Dj YOUPX (3e dj contest) en rappers Rody & Cazzer die onlangs het 538 demo duel wonnen. Breakdance crew Team Rockit sluit het open podium spetterend af.

Highest Head, een jazz/pop/soul coverband speelt in de avond. Lauw is ook van de partij en Dj’s Imre en Calisto zorgen voor een knallend dancefeest. Verder geven Miss Etack, Dj RSHAART (winnaar DJ Contest) en D-Rush een show. Vaste dj’s van De Lans - Monderoo & Lars Angeles - zullen het festival afsluiten.

MeerWaarde zoekt voor deze dag nog enthousiaste vrijwilligers. Neem contact op met Natascha Hagemeijer, (023) 569 88 88, als je geïnteresseerd bent.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie