Inschrijving Feestweek Vijfhuizen van start gegaan

25 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - De inschrijving voor de diverse onderdelen van de Vijfhuizense feestweek is gestart. Het programmaboekje van de 32e editie is onlangs in Vijfhuizen en omgeving huis aan huis bezorgd.

Het inschrijven voor de diverse activiteiten van de feestweek als de polderloop, de wedstrijden om de Super Cups en de vrijmarkt verlopen grotendeels via de website. In het programmaboekje zit weliswaar voor een aantal onderdelen een inschrijfformulier dat kan worden uitgeknipt en ingeleverd, maar in dit digitale tijdperk geven de organisatoren er de voorkeur aan dat men zich middels de website inschrijft. Dat geldt ook voor de vrijmarkt en de playbackwedstrijd voor de volwassenen.

De Vijfhuizense feestweek maakt deel uit van het Platform City Marketing Haarlemmermeer, een club die de gemeente promoot en daarmee bijdraagt aan het welzijn en de welvaart in Haarlemmermeer. Om dit duidelijk tot uiting te laten komen kunnen alle teams gratis het logo HLMR MEER Ontmoeten op hun shirts laten zetten. Dit wordt verzorgd door het bedrijf BMB Techniek van Richard Brouwer (023-558 1565). Elk team dat dit laat doen krijgt vanuit de organisatie een tegemoetkoming in de kosten van het bedrukken van de feestweekshirts.

Het thema van de feestweek is ‘Vijfhuizen goes Scottish’. Het dorpsfeest wordt gehouden van 3 tot en met 10 september. Voor inschrijven en informatie: www.feestweekvijfhuizen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie