Lezersactie Mysteryland zorgt voor blije gezichten

25 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

En heel blij, dat waren Trix Kostermans uit Hoofddorp, Susan van Rijn uit Lijnden, Martijn Bakker uit Lisserbroek en Cindy van Noord uit Nieuw-Vennep. Van de vier geluksvogels kon afgelopen maandag alleen Trix met ID&T eventmanager Laura-Eva Jacobson op de foto. Omdat ze moesten werken had Susan haar vriend Ivar en Cindy haar vriend Ricardo afgevaardigd en zeer tot zijn spijt bleef Martijn onderweg naar Vijfhuizen in het verkeer steken. Later kreeg hij alsnog zijn felbegeerde kaartje.

Duurzaamheid hoog genoteerd tijdens dancefestival VIJFHUIZEN - Stel, je bent te laat voor een kaartje voor Mysteryland omdat het dancefestival al snel uitverkocht was. Als je dan alsnog een ticket wint dankzij een lezersactie van de Hoofddorpse Courant dan ben je blij. Heel blij.

Ook nu weer viel de lezersactie van ID&T in samenwerking met deze krant zeer in de smaak. Vond ook Ivar, ondanks dat hij in zijn slaap gestoord werd door zijn dolgelukkige vriendin. “Ik had nachtdienst gehad en lag lekker te slapen toen Susan op bed sprong en gilde dat ze een kaartje gewonnen had. Ze was door het dolle heen.” Ook Cindy wist niet hoe ze het had, meldde Ricardo. “We zijn al een aantal keren samen naar Mysteryland geweest en nu gaat ze dan alleen. Ze houdt van een feestje en zal zich best vermaken”, wist hij. Trix doet al vele jaren mee aan de actie en nu was het bingo. Ze had er graag bij willen zijn, maar het kaartje is voor dochter Marleen. “Ze was te laat voor een ticket en omdat ze het afgelopen jaar nogal wat meegemaakt heeft krijgt ze het van mij voor haar verjaardag. Dat is een paar dagen na Mysteryland.” Martijn baalde enorm dat hij niet bij de uitreiking was, maar was een dag later alsnog een gelukkig mens. Een rondrit over het terrein waar de opbouw in volle gang was maakte de uitreiking van de tickets nóg feestelijker.

Tijdens Mysteryland dat komende zaterdag in het Floriadepark wordt gehouden, staat duurzaamheid hoog genoteerd, weet event-manager Laura-Eva Jacobson. “Wij vragen de bezoekers zorgvuldig om te gaan met het prachtige terrein en hun afval gescheiden in te leveren. Iedereen die een stapel van tien drinkbekers inlevert krijgt er een consumptiemuntje voor een nieuw drankje voor terug. We hopen daarmee te bereiken dat er minder afval op de grond terecht komt. Samen kunnen we er een milieubewuster feest van maken.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie