Vervelende start voor Kagia in West 1

8 september 2011 om 00:00 Sport

LISSERBROEK - “We hebben een wat lastige voorbereiding achter de rug”, vertelde Ramon Hageraats. “We hadden te maken met kleine blessures, bovendien hebben we geoefend tegen sterke teams. We voetballen vanzelfsprekend om te winnen en dat werd voor ons in de voorbereiding door de genoemde redenen lastig. Vandaag begon de competitie, vanaf vandaag moesten we er echt staan. Het eerste kwartier verliep naar behoren, de wedstrijd ging gelijk op. Maar na de eerste de beste fout van Kagia scoorde Jong Hercules meteen de 0-1. Na die tegenvaller waren we de weg kwijt en toen de kruitdampen bij rust een beetje waren opgetrokken stond het 0-3. Tegen een voor ons geheel onbekende tegenstander, die vorig seizoen in de tweede klasse speelde en die bovendien over een aantal slimme spelers beschikt, wordt het dan een heel lastig verhaal. Toch zijn we de tweede helft goed begonnen. Ik heb fanatiek staan coachen om Kagia naar voren te stuwen en terug in de wedstrijd te krijgen. Uit een corner scoorde Ronald Rovers in de 65e minuut 1-3. Helaas werd het twee minuten later alweer 1-4 en daarna was het gebeurd. Het werd 1-5, Jong Hercules heeft een slimme ploeg met spelers die de wedstrijd goed lezen. Zij zijn zeven of acht keer voor onze goal verscheen. Wij hebben vooral mogelijkheden uitgespeeld om vanuit de tweede lijn voor succes te gaan. Dit was niet de gewenste start, maar volgende week moeten we er gewoon weer staan.”