Hoofddorp wint ook tweede wedstrijd

15 september 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - “We hebben vandaag een goede wedstrijd gespeeld maar we hebben wel weer veel kansen gemist”, haalde Tafilj Markovic een oude kwaal van zijn team aan. “We kwamen op 0-1 door het snelste doelpunt uit mijn trainerscarrière. Binnen vijftien seconden scoorde Marouane Ghazi na voorbereidend werk van Emre Kose en Johan Redeker. VEW heeft een paar razendsnelle aanvallers en na balverlies rond de zestien van VEW waren wij in de zevende minuut niet scherp genoeg in de omschakeling: 1-1. Daarna hebben wij gedomineerd en veel kansen gecreëerd. Eigenlijk teveel kansen om allemaal op te noemen. En omdat we niet scherp genoeg waren in de afronding, kon VEW in de 38e minuut 2-1 scoren net als bij de 1-1 na balverlies van ons rond het strafschopgebied van VEW. Vlak daarna voorkwam Milko Snijder de 3-1. In de rust ben ik een beetje boos geworden in de kleedkamer. Ik wilde dat we onszelf zouden belonen met drie punten voor het goede spel. Na rust was het alleen nog eenrichtingsverkeer. Mounaim Ghazi scoorde de 2-2 en pas in de 88e minuut scoorde Emre Kose heel beheerst 2-3. Ik ben heel blij over onze instelling, de creativiteit en de drie punten. Maar we moeten echt beter op gaan letten bij het benutten van onze kansen. Gelukkig hebben we na rust helemaal niets meer weggegeven.”