SVOW treft tegen DWO andere Sinterklaas

15 september 2011 om 00:00 Sport

WETERINGBRUG - “Wíj hebben niet voor Sinterklaas gespeeld”, wilde Johan Peper in elk geval gezegd hebben. “Toch was het een trieste dag ondanks een goede start. We creëerden kansen maar na tien minuten scoorde DWO 0-1. Vijf minuten later scoorde Thijs van der Meer de gelijkmaker en in de fase daarna hadden we zomaar kunnen uitlopen naar 2-1 of zelfs 3-1. Een doorgebroken speler van ons werd neergehaald, zijn tegenstander kwam weg met geel. Een vreemde beslissing die nog zwaarder meetelde toen wij vlak voor rust een strafschop tegen kregen en met een man minder kwamen te staan. DWO kwam met twee man voor onze goal en onze laatste man probeerde met een sliding de situatie te redden. Daarbij kwam de bal ongelukkig tegen zijn hand, hij schrok er zelf van. Een strafschop was genoeg gestraft maar hij kreeg ook nog eens rood. Dan hoop je met tien man nog de aansluiting te kunnen maken tegen een sterk DWO. Maar we kregen nog twee strafschoppen tegen, zodat het uiteindelijk 1-5 is geworden. Ik houd vast aan een goede eerste helft met een goede inzet van het hele team.”