Herstel Kagia met ruime zege bij Roda ‘23

15 september 2011 om 00:00 Sport

LISSERBROEK - Ramon Hageraats was vooral trots op zijn team dat zich knap herstelde van de valse start thuis tegen Jong Hercules. “Het was nog niet echt heel super maar ik moet de lat in deze fase ook nog niet te hoog leggen. We spelen in een voor ons volkomen vreemde afdeling en dus kennen we onze tegenstanders niet. Volgende week mogen we naar Fortius in Amsterdam, naar verluidt hebben zij met 1-0 verloren van Jong Hercules. Volgende week rond deze tijd heb ik waarschijnlijk al iets meer beeld bij de krachtsverhoudingen in deze afdeling. Wat me verder opvalt is dat er nog niet één gelijkspel tussen de uitslagen staat. Iedereen in deze afdeling speelt kennelijk om te winnen en dat spreekt mij wel aan. Wij hebben in elk geval de eerste drie punten binnen. Roda probeerde wel mee te voetballen maar Kagia was eigenlijk op iedere positie sterker. Voor rust kwamen we op 0-2 door doelpunten van Niels Ganzevles en Rutger Goudriaan. De score had bij rust al een stuk hoger kunnen zijn omdat we onder meer twee keer de paal hebben geraakt. Meteen na rust scoorde Jelle Boot de 0-3 dus daarmee was de winst wel binnen. Rutger Goudriaan, Tom Kamp en Niels Ganzevles voerden de score op tot 0-6. Belangrijkste winstpunt was wat mij betreft dat we als team zijn blijven spelen. Vorige week verloren we na de achterstand toch een beetje het hoofd. De opdrachten werden goed uitgevoerd, we zijn dus op de goede weg.”