Teveel aan mutaties nekt DIOS na rust

15 september 2011 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - “VVH Velserboek heeft zonder meer een goede ploeg”, complimenteerde Wim de Haart zijn tegenstander. “Zelf moesten we met een compleet andere achterhoede aan de wedstrijd beginnen dan vorige week tegen UNO. Twee spelers ontbraken wegens werk en twee spelers zijn geblesseerd. Het eerste halfuur was voor DIOS en dankzij twee schitterende doelpunten van Tobias Sweijen en Stefan Paauw kwamen we op een 2-0 voorsprong. Maar na dat halfuur gingen we zelf in de fout omdat we achteruit gingen lopen. VVH kwam nog voor rust terug tot 2-1 en na rust bleef het nog een tijdlang 2-1. Na de gelijkmaker kwamen we met de medewerking van een tegenstander toch weer op voorsprong: 3-2. Maar ik moest nog een aantal wissels en omzettingen toepassen en daar werden we niet beter van. Het vertrouwen ontbrak een beetje en het leek verdorie wel of onze eigen zestienmeterlijn een soort muur is waar je lekker tegen kunt leunen. Daarmee riepen we het onheil over onszelf af. VVH Velserbroek scoorde nog twee keer en dus staan we helaas met lege handen vandaag.”