Grote belangstelling voor jubileumfeest Autobedrijf Hoeke

12 september 2011 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Directie en personeel van Autobedrijf Hoeke in Hoofddorp kijken terug op een meer dan geslaagd jubileumweekend. Op vrijdagavond was er de door ruim 250 geïnviteerden bezochte feestavond en op zaterdag een 'Open Huis'. Beide dagen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het multi-merkendealerbedrijf mochten zich verheugen in zomerse weersomstandigheden.

Ter gelegenheid van het jubileum introduceerde Autobedrijf Hoeke twee Nissan en twee Kia actiemodellen, met vele extra's voor een scherpe prijs en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Op vrijdag rond een uur of zeven 's avonds meldden de eerste gasten zich bij het feestelijk aangeklede bedrijfspand aan de Hoofddorpse Robijnlaan. Nadat ieder zijn plaats had ingenomen nam Hoeke Junior (Patrick) het woord en praatte op zijn eigen manier, met de nodige kwinkslagen, het begin van de avond aan elkaar. Vervolgens was het de beurt aan Theo Hoeke zelf. Als grondlegger van het bedrijf memoreerde hij de nodige feiten uit de afgelopen kwart eeuw en bedankte de nodige mensen, waaronder zijn echtgenote Marjo, maar ook het personeel en in het bijzonder Ron Spanjaart die er ook in de afgelopen 25 jaar altijd bij was.

Namens het college van Burgemeester en Wethouders overhandigde Arthur van Dijk een prachtig schilderij, waarna door de directiedelegaties van Nissen en Kia de actiemodellen van hun rode lakens werden ontdaan. Een toost met champagne luidde de gezellige feestavond in.

In de navolgende uren was het in alle ruimten van het pand, maar zeker ook op het buitenterrein gezellig. De aanwezigen feliciteerden de jubilarissen en de festiviteiten duurden tot na middernacht. De volgende dag was het weer bijna gewoon. In het 'occasion gedeelte' was er echter nog steeds een gezellig zitje, waar voor de vele bezoekers een hapje en een drankje werd geserveerd en de nieuwe jubileum actiemodellen tentoongesteld stonden. Al met al een zeer geslaagd feest, waar de familie Hoeke met plezier op terugkijkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie