Nog steeds volle bak voor Hoofddorp

22 september 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - “Na twintig minuten speelden wij met 10 tegen 11, na een vreemde beslissing”, blikte Tafilj Markovic terug. “Er was al wat gemopperd op de scheidsrechter door beide partijen. Op een gegeven moment zei Marouane Ghazi iets en hij kreeg geel. Mounaim Ghazi zei tegen zijn broer ‘Niet doen man’ en hij kreeg daarvoor ook geel. Even later kreeg Mounaim voor een lichte overtreding zijn tweede gele kaart. Op dat moment stond het al 0-1 na een snelle counter van SIZO. Raymond Bodok maakte in de eerste helft heel mooi gelijk na een pass van Niels de Kruif. In de rust heb ik gezegd dat we deze wedstrijd op basis van onze eigen kwaliteiten moesten winnen. De tweede helft was qua communicatie en concentratie heel goed. Een extra compliment voor routinier John Brouwer die op het middenveld heel veel werk heeft verzet. Het winnende doelpunt was van Sarkis Muradian die een fantastische solo zelf afrondde: 2-1. Ik ben alleen nog niet tevreden over het benutten van de kansen.”