Glas Overbos blijft halfvol

22 september 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Twee cruciale momenten bepaalden in belangrijke mate het resultaat van de wedstrijd, zo vond Marcel Schenk. “De penalty waaruit WV-HEDW op 1-0 kwam was een cadeautje. Twee spelers gleden naar de bal bij een voorzet, geen van beiden raakte de bal. De bal ging voorlangs maar omdat de scheidsrechter ‘iets gehoord had’ legde hij de bal bij ons op de stip. We kwamen na rust langszij, ook uit een strafschop. Na een voorzet van Noud Brüchner werd Marc de Jonge weggetrokken. Marc schoot de penalty zelf in. Daarna was het wachten op de 1-2 van Overbos. Het tweede cruciale moment was in de 72e minuut. Mark Coonen wilde de bal snel diep in het spel brengen op een van onze spitsen die een loopactie maakte. Maar de spits van WV-HEDW liep even in de weg waardoor Mark moest inhouden. Daarna trapte Mark alsnog de bal uit en hij uitte zijn ongenoegen door ‘verdomme’ te roepen. Dat leverde een vrije trap op, twee meter binnen onze zestien waaruit WV-HEDW op 2-1 kwam. We hebben nog kansen gecreëerd op 2-2 maar het werd 3-1. We hebben het weer langer volgehouden, het glas is nog steeds halfvol.”