Gemengde gevoelens VVC

22 september 2011 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP - “We hebben 2-2 gespeeld en ik heb daar gemengde gevoelens over”, wist Rory Roubos niet goed of hij blij moest zijn met een punt. “Na een kwartier spelen kwam Wijk aan Zee op 0-1 dankzij een individuele fout van ons, de bal werd door de as uitverdedigd. De organisatie stond verder goed en we hebben niets meer weggegeven. Maar ik miste voor rust wel felheid bij VVC. Wij domineerden maar wij creëerden nauwelijks mogelijkheden. Toch werd het in de 40e minuut 1-1 toen Menno Martens goed bij de eerste paal opdook na een voorzet van Jordy Holthuis. In de rust heb ik aangegeven dat we de eerste helft weliswaar domineerden maar dat ik de echte wil om te winnen nog had gemist. Dat ging na rust veel beter en na een goede pass van Kevin van Vilsteren scoorde Menno Martens 2-1. We kregen een aantal kansen op 3-1 die helaas niet werden benut. Wijk aan Zee ging een op een spelen en met de lange bal probeerden zij de 2-2 te forceren. Dat lukte omdat zij hun lengte wisten uit te buiten met een kopgoal. In de laatste minuten werd het nog onrustig en kon de wedstrijd beide kanten op vallen. Het bleef 2-2.”