Kinderen mogen meedansen tijdens jeugdvoorstelling Project Sally

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de nieuwe jeugddansvoorstelling van Project Sally gaan twee waaghalzen en één bangerik in een geheel blauw decor op avontuur en komen hierdoor steeds meer in de problemen. Hoe lossen ze dit op en hoe gaan ze om met de angst die hierdoor ontstaat? Zondag 2 oktober om 14 uur in de kleine zaal in De Meerse. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De (jonge) bezoekers zien hoe het tij keert als de bangerik het heft in handen neemt. Hij gebruikt zijn fantasie om de angst van zich af te schudden en als een echte waaghals neemt hij twee bangeriken op sleeptouw naar de uitweg uit dit avontuur. In 'Blauw' wordt een bangerik dus een held.

Na afloop mogen de kinderen zelf nog meedansen.

Danscollectief Project Sally, onder leiding van Stefan Ernst, Caroline Ribbers en Ronald Wintjens creëren bijzondere dansvoorstellingen, danseducatieve projecten en poëtische dansfilms voor jong en oud. Deze drie bevlogen signaturen gebundeld op één platform, verrijken het Nederlandse danslandschap op een unieke wijze met dans in de breedste zin van het woord. Het NRC over het gezelschap:,,Speels en geestig''.

Twee seizoenen gelden was Project Sally te zien bij Pier-K in Nieuw-Vennep met de voorstelling 'Vreemde Eend'.

Kaarten voor Project Sally zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, (023) 556 37 07 of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie