Eerste sleutels voor Nieuwe Kom, zaterdag Open huis

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Er is maanden aan gebouwd, zelfs onder de grond. Maar dat heeft wel een heel nieuwe wijk met een ondergrondse parkeerfaciliteit opgeleverd die luistert naar de naam Nieuwe Kom.

De eerste huurders, waaronder meneer Helmers en mevrouw Elswijk uit Hoofddorp, hebben inmiddels hun sleutel gekregen van woningcorporatie Ymere. In oktober levert Ymere ook de eerste koopwoningen en het ontmoetingscentrum op. Er zijn nog eengezinswoningen te huur en appartementen en bedrijfsruimtes te koop.

Ymere startte eind 2009 met de verkoop van eengezinswoningen en appartementen aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Omdat de verkoop door de moeilijke marktomstandigheden tegenviel, is Ymere een aantal van die woningen en appartementen gaan verhuren en daar bleek meer vraag naar te zijn.

Ymere houdt zaterdag 24 september, tijdens de landelijke nieuwbouwdag, van 11 tot 15 uur een Open Huis. Er zijn makelaars aanwezig op de bouwplaats naast Pier K aan het Harmonieplein voor een rondleiding en uitleg.

Op de foto de heer Helmers en mevrouw Elswijk die een eerste sleutel in ontvangst nemen van een woning in de Nieuwe Kom. Links Erik Smit van Ymere.

De overzichtsfoto is van Ben Reerink.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie