Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor bedrijventerrein De President

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Bedrijvenpark De President heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen ontvangen. Dat markeert de start van een brede veiligheidsaanpak. Hiermee willen Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President, politie, brandweer en gemeente Haarlemmermeer tot een (nog) veiliger bedrijventerrein komen. De samenwerking is bezegeld bij Lexpoint met de ondertekening van een convenant.

De Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President houdt zich bezig met de thema's schoon, heel en veilig. In dit kader heeft de vereniging zelf het initiatief genomen tot het opstarten van het project Keurmerk Veilig Ondernemen. Dat heeft al na een half jaar tot het KVO geleid, de eerste KVO voor bedrijventerreinen in Hoofddorp.

Burgemeester Theo Weterings liet weten het initiatief, dat komt vanuit de ondernemers van de President, te omarmen en waar mogelijk in deze economische tijd te ondersteunen.

Voorzitter Ton van der Horst liet daarop weten dat parkmanagement draait om een schoon, heel en veilig bedrijventerrein en dat juist dit de kernpunten zijn in het project Keurmerk Veilig Ondernemen.

Op de foto, vlnr: hoofdinspecteur A.F. Roest, voorzitter Ton van der Horst, parkmanager Paul Balmaekers, burgemeester Theo Weterings, districtscommandant brandweer drs. ing. M.P.M. Schoonderwoerd en Agnes van Leeuwen van MKB Nederland.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie