Open Dag bij bloemenveiling FloraHolland

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

AALSMEER - Altijd al willen weten wat er zich afspeelt 'achter de schermen' van de bloemenveiling in Aalsmeer? Zaterdag 1 oktober kan op die vraag tussen 10 en 15 uur een antwoord komen. Dan organiseert bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer een open dag voor kwekers, klanten/inkopers, leveranciers, medewerkers en inwoners van Aalsmeer en omringende gemeenten.

Er zijn zaterdag twee verschillende routes langs het veilingproces in het grootste handelsgebouw ter wereld, zelf boeketten maken, meedoen aan een wedstrijd inkopen op de klok, een trekkerparcours afleggen, demonstraties van de bedrijfsbrandweer en er zijn activiteiten voor de kinderen zoals 'kinderen veilen', je laten schminken als een bloem en een ritje in de brandweerauto.

Bezoekers van de open dag krijgen een bloem met een kaartje. Daarop kan de ontvanger invullen met wie hij of zij een geluksmoment wil delen, en waarom. De mooiste, origineelste of ontroerendste inzendingen beloont FloraHolland door een mooi boeket te bezorgen.

De open dag bij FloraHolland Aalsmeer is onderdeel van de viering van het honderdjarig bestaan van FloraHolland onder het thema '100 jaar kleur'.

Zie tevens www.floraholland100jaar.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie