Krantje en croissantjes voor 1.600 leerkrachten 'die het verschil maken'

23 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Aan ruim 1.600 leerkrachten van alle basisscholen in Haarlemmermeer hebben donderdag 22 september een krantje en een croissantje uitgedeeld. Dit alles in het kader van de ontwikkelingen binnen Passend onderwijs. Leerkrachten zijn immers voor alle kinderen de spil in het realiseren van dit onderwijs, onderwijs dat aansluit bij de mogelijkheden van het kind.

Het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer (SPOH) wil leerkrachten door het aanbieden van een ‘krantje’ betrekken bij het meerjarenplan zoals dat door het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Haarlemmermeer in overleg met teams, directies, medezeggenschapsraden en besturen voor primair onderwijs is ontwikkeld.

Het ‘croissantje’ wordt aangeboden om leerkrachten een goede start van de dag te laten hebben. Op deze manier worden de leerkrachten bedankt voor hun enorme inzet voor Passend onderwijs.

Op de foto Cora Roozen en Ekon Hartog voor het gebouw van Centrum voor Jeugd en Gezin in de voormalige Samenwerkingsschool in Graan voor Visch. Het SPOH is hier gehuisvest.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie