Tupperwareparty voor spieren voor spieren

24 september 2011 om 00:00 Nieuws

BEINSDORP - In Dorpshuis het Eiland wordt woensdag 5 oktober een Tupperwareparty gehouden voor het goede doel: Spieren voor Spieren.

Elk najaar doet Tupperware mee aan een actie voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting: Spieren voor spieren. De stichting richt zich op het werven van fondsen onder het motto: gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren. Op die manier ondersteunen veel (ex-)topsporters de doelstellingen van de stichting. De stichting zet de netto opbrengsten om in onderzoek naar spierziekten. Bovendien organiseert de stichting leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Tupperware biedt deze periode extra artikelen aan die speciaal voor dit doel worden verkocht en waarvan ook een deel van de opbrengst wordt afgestaan. Daarnaast doneren zowel de demonstratrices als de Tupperwareorganisatie eveneens een bedrag aan dit goede doel.

De demonstratrice op woensdag is Renate Süoss. De party begint om 20 uur in Dorpshuis het Eiland, Rietkraag 5 in Beinsdorp.

Vooraf aanmelden is gewenst en kan via Thea Verbeek, (0252) 52 98 92.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie