Nederlandse speelfilm 'Alle tijd' in Het Oude Raadhuis

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de film 'Alle tijd' volgen we het wel en wee van Maarten (Paul de Leeuw) en zijn veel jongere zusje Molly (Karina Smulders). Maarten en Molly hebben een hele bijzondere band met elkaar. Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor de opvoeding van zijn kleine zusje.

Gesteund door zijn beste vriendin Reina (Lineke Rijxman) heeft hij Molly groot gebracht tot een zelfverzekerde, jonge vrouw. Wél heeft Maarten zichzelf daarvoor compleet weggecijferd. Als Molly plotseling aankondigt dat ze gaat samenwonen, wordt hij geconfronteerd met het zogenaamde 'lege-nest syndroom'. De film 'Alle tijd' is op zondag 9 oktober om 20 uur te zien in Het Oude Raadhuis.

Zowel Maarten als Molly hebben de grootste moeite om te wennen aan hun nieuwe levensfase en raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek. Ze worden gedwongen om rigoureuze keuzes te maken. Omdat je nou eenmaal niet alle tijd hebt. Met: Paul de Leeuw, Karina Smulders, Lineke Rijxman, Teun Luijkx, Christopher Parren, Alwin Pulinck e.a. De regie is in handen van Job Gosschalk, hij schreef eveneens het scenario.

Job Gosschalk produceerde de filmhit 'Alles is Liefde'. Met deze film won hij een Gouden Kalf en een Rembrandt Award. Met zijn productiebedrijf coproduceerde hij de tv-series '´t Schaep met de Vijf Poten' en de vervolgseries '´t Vrije Schaep' en '´t Spaense Schaep', de serie 'Bloedverwanten' en de comedyserie 'Walhalla'.

Kaarten voor 'Alle tijd' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, (023) 556 37 07, of via www.demeerse.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie