Eerste puntenverlies Hoofddorp (zat.)

29 september 2011 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Tafilj Markovic baalde van het eerste puntenverlies van zijn team."Ik had mijn spelers nog zo gewaarschuwd voor Alliance. Het is een heel merkwaardige ploeg die vooral wacht op de fouten van de tegenstander.

We moesten van onze eigen kwaliteit uitgaan. Na een goede start scoorde Alliance uit een counter 1-0. In de 17e minuut scoorde Marouane Ghazi een heel mooi doelpunt en in de 38e minuut was Mounaim Ghazi attent bij een tweede bal: 1-2.

Ik hoopte met die voorsprong de rust in te gaan maar na onnodig balverlies kreeg Jilber Tokur een strafschop tegen toen de bal tegen zijn hand kwam. Na die 2-2 kort voor rust wilde ik dat we meteen na rust scherp begonnen. Dat deden we, we creëerden meteen een aantal kansen. Sarkis Muradian raakte twee keer de lat en een bal ging rakelings naast.

Daarna stelde Sarkis Marouane Ghazi in staat om de 2-3 te scoren. Wij kregen kansen op meer, maar we kregen ook weer last van onze oude kwaal. Balverlies en in de omschakeling een tegendoelpunt incasseren. Uit een counter werd het 3-3 en uit een onnodige vrije trap scoorde Alliance zelfs 4-3. In de 89e minuut kregen wij een terechte strafschop en Marouane Ghazi scoorde de 4-4. Volgende week tegen Bloemendaal moeten we minder tegendoelpunten toestaan.''