Open dag Dierenasiel en Reptielen-opvang

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Dierenopvang Haarlemmermeer (SDO) organiseert voor zaterdag 1 oktober een open dag ter gelegenheid van dierendag. Van 10.30 uur tot 16 uur zijn de deuren geopend aan de Hoofdweg 565 te Hoofddorp.

De Dierenopvang Haarlemmermeer (SDO) biedt iedereen een unieke kans om eens achter de schermen te kijken en een indruk te krijgen van het reilen en zeilen binnen de opvang en het asiel. Gedurende de dag zullen er ieder uur rondleidingen worden gegeven met een uitgebreide uitleg. Tevens worden de asiel-honden en -katten deze dag bijzonder onder de aandacht gebracht door de medewerkers en vrijwilligers.

Honden-school ,,Aan de Voet'' zal op het terrein aanwezig zijn voor demonstraties en informatie over cursussen, het trainen en opvoeden van je hond. Tevens zullen de Dierenbescherming (afdeling Noord-Holland Zuid) en PetPlan (ziektekostenverzekeraar voor dieren) met een stand vertegenwoordigd zijn op het terrein.

Het volledige dagprogramma is te vinden op www.dierenasielhaarlemmermeer.nl.

Op dezelfde dag houdt ook de Reptielen-opvang Haarlem een open dag op haar locatie aan de Zwanenburgerdijk 493 in Zwanenburg van 10 tot 17.00 uur. Meer informatie over de reptielen-opvang is te vinden op www.reptielenopvang.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie