Bibliotheek viert Kinderboekenweek met Kinderboekenfeest op 9 oktober

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De Bibliotheek Haarlemmermeer viert de Kinderboekenweek (dit jaar van 5 t/m 15 oktober) met een groot Kinderboekenfeest op zondag 9 oktober. In het Cultuurgebouw kunnen kinderen vanaf 6 jaar workshops volgen van bekende schrijvers en illustratoren, zoals Koos Meinderts, Annette Fienieg, Charlotte Dematons, Mies van Hout en vele anderen. Anke Kranendonk speelt de muzikale voorstelling 'Zeven verhalen over liefde', er kunnen boeken gekocht worden die meteen gesigneerd kunnen worden en er is een tentoonstelling in De Meerse.

Het Kinderboekenfeest wordt georganiseerd door de Bibliotheek Haarlemmermeer, Schouwburg De Meerse, Pier K, Boekhandel Stevens en uitgeverij Lemniscaat. Kaarten à 10 euro per persoon zijn verkrijgbaar bij Schouwburg De Meerse.

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen ook hun eigen Superheld-boek maken van dinsdag 18 tot en met donderdag 20 oktober in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale en elke woensdagmiddag om 14.30 uur kunnen kinderen van 3 t/m 7 jaar luisteren naar een voorleesverhaal.

Voor meer informatie, zie www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie