Superheld deelt vrijkaartjes Kinderboekenfeest uit bij Boekhandel Stevens

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Wie het wordt, dat is nog een verrassing. Maar hij of zij is zeker een superheld die woensdag 5 oktober bij Boekhandel Stevens de kinderboekenweek opent. De held deelt tien vrijkaartjes uit voor het grote kinderboekenfeest van zondag 9 oktober in het Cultuurgebouw. De vrijkaarten worden verloot onder de goede inzenders van een rebus. De superheld is woensdag vanaf 16 uur in de winkel aan de Nieuweweg 63.

De kinderboekenweek duurt van 5 tot en met 15 oktober en staat dit jaar helemaal in het teken van helden (op sokken) en over dapper durven zijn. Wie tijdens de kinderboekenweek een kinderboek koopt van 10 euro krijgt het 'Bert en Bart redden de wereld' gratis. Het boek is geschreven door Tjibbe Veldkamp (van agent en boef) en getekend door Kees de Boer en gaat over Zurghs die de aarde willen vernietigen.

De rebus is terug te vinden in de boekhandel of via www.boekhandelstevens.nl. Wie de oplossing voor 4 oktober inlevert, krijgt meteen een uitnodiging mee om de superheld te ontmoeten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie