Nieuwe poll: Fietsles voor allochtonen moeten we juist stimuleren en niet afremmen

28 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - De gemeente onderschat het aantal bezoekers van de beoogde coffeeshop aan de Venneperweg. Dat vermoeden werd niet alleen door de tegenstanders uitgesproken tijdens de rechtszaak in Haarlem, de meeste lezers van de Hoofddorpse Courant zijn het daar ook nog eens mee eens.

Dat blijkt uit de stemverhouding op de poll van vorige week. 66 procent koos voor eens op de stelling, de overige 34 procent koos voor oneens. Een stemverhouding die redelijk overeenkomt met de reacties in het bewonersonderzoek.

De nieuwe stelling gaat over een uitspraak van Forza! Haarlemmermeer. Die fractie wil namelijk dat er geen geld meer uitgetrokken wordt voor fietsles aan allochtonen (zie het artikel in deze krant). Maar wat vindt u? Moet er subsidie uitgetrokken worden voor fietsles aan allochtonen of moeten de allochtonen net zo behandeld worden als iedereen?

Eens of oneens - laat het weten door te stemmen op de poll en/of een reactie te geven op dit artikel.

Zelf een stelling aandragen? Stuur die met een motivatie naar hcredactie@bdu.nl en wellicht dat die binnenkort geplaatst wordt als 'stelling van de lezer'.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie