Handbal: Haarlemmermeerse handbalverenigingen slaan de handen ineen

29 september 2011 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - Zaterdag 10 september heeft René Romeijn, combinatiefunctionaris handbal bij Sportservice Haarlemmermeer, het officiële startsein gegeven voor de unieke samenwerking tussen alle Haarlemmermeerse handbalverenigingen.

Joyce Möhringer: "Eerst hebben de handbalbestuurders genoten van de gelijkopgaande heren eredivisiewedstrijd tussen FIQAS Aalsmeer - BEVO. Tot op het laatste moment was het spannend, maar uiteindelijk trok de thuisploeg met een verschil van twee punten aan het langste eind.

Vervolgens hebben de bestuurders na een voorstelrondje, bekeken welke uitdagingen de vier Haarlemmermeerse handbalverenigingen (DSOV/Vijfhuizen HVN/Nieuw-Vennep, Lotus/Hoofddorp en VOS/Lijnden) gezamenlijk staan te wachten. De grootste uitdagingen van de handbalverenigingen zijn: aanwezigheid van een scheidsrechter tijdens alle wedstrijden en kwalitatief goede trainers voor alle teams. Alle reden om deze twee onderwerpen als eerste op te pakken! Volgende maand start een scheidsrechters- én trainerscursus.

Voor meer informatie? Neem dan contact op met René Romeijn via rromeijn@sportservicehaarlemmermeer.nl of bel )023) 557 59 37."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie