Hoofddorp medekoploper na winst

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

HOOFDDORP - Tafilj Markovic had weer alle reden tot tevredenheid: een overwinning, vijf doelpunten gescoord en medekoploper na het gelijkspel van Legmeervogels bij Diemen. “Toch ben ik ook ontevreden, we kregen vandaag onnodig twee doelpunten tegen. Al na acht minuten scoorde Emre Kose na goed voorbereidend werk van Johan Redeker en Marouane Ghazi. We creëerden genoeg kansen en in de 34e minuut nam Johan Redeker de bal perfect aan na een pass van Mounaim Ghazi. Johan bleef koel en hij scoorde 2-0. Drie minuten later bereikte Niels de Kruif met een diepe bal Mounaim Ghazi, uit zijn voorzet scoorde broer Marouane met een volley 3-0. Na rust, met Sarkis Muradian voor Marouane Ghazi liepen we in het begin teveel achteruit. Bloemendaal profiteerde en scoorde 3-1. Na de 4-1 van Sarkis Muradian scoorde Bloemendaal uit een strafschop wegens duwen 4-2. Raymond Bodok zorgde in de laatste minuut voor 5-2. Nu nog onnodige tegengoals voorkomen.”