Kagia knokt knap bij koploper Argon

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZATERDAGVOETBAL

LISSERBROEK - Ramon Hageraats vond Argon de beste van de vijf tegenstanders die Kagia tot op heden tegenkwam in West 1. “Een zowel technisch al tactisch goede ploeg die makkelijk voetbalde. Wij hadden nog steeds last van personele problemen, zodat ik na twintig minuten al een eerstejaars A-junior moest laten invallen toen Ronald Rovers niet verder kon. Ik heb enorm genoten van het enthousiasme en de beleving van Ben van der Lans. Voor rust kwam Argon op voorsprong, helaas na een fout van Kagia. Wel heb ik vandaag vanaf de eerste tot en met de laatste minuut een strijdbaar Kagia gezien. We kregen in de 80e minuut loon naar werken toen Rutger Goudriaan een voorzet van A-junior Robby van der Luit afrondde: 1-1. Ik merkte wel dat de pijp bij Kagia leeg was, Jelle Boot kon niet meer en dus moest ik hem vervangen. Met een beetje geluk hadden we een punt kunnen pakken van Argon, maar al twee minuten na de 1-1 scoorden zij de winnende goal.”