Veel kansen DSOV, gelijkmaker op het laatste nippertje

6 oktober 2011 om 00:00 Sport

ZONDAGVOETBAL

VIJFHUIZEN - Volgende week staat de derby DSOV-VVC op het programma. Opmerkelijk genoeg leed DSOV bij Olympia Haarlem aan exact dezelfde kwaal als VVC: veel doelrijpe kansen maar veel te weinig doelpunten. Dat belooft (niet) veel goeds voor volgende week. “We begonnen heel goed aan de wedstrijd. We zetten de tegenstander goed vast door veel druk te zetten. Kansen voor Jevon van Dijk en Rick Gladon maar we konden de trekker niet overhalen. Tijdens de rust heb ik het oude riedeltje maar weer afgestoken. Door niet de kansen te benutten hadden we de tegenstander in leven gehouden. Dat is vragen om moeilijkheden. Invaller Appie Ben Salah kreeg twee goede kansen, Rick Gladon en Jeffrey den Butter ook. Nog steeds geen goal en dus scoorde Olympia Haarlem uit een voor mij om onduidelijke redenen gegeven vrije trap 1-0. De moed zonk me bijna in de schoenen dankzij de hoeveelheid kansen die we al hadden gemist. Gelukkig slaagde Rick Gladon er in blessuretijd alsnog in om de gelijkmaker binnen te tikken. Een onterecht gelijkspel waar we aan de andere kant eigenlijk nog blij mee moeten zijn ook.”